Over ons

MAAK KENNIS MET civil tech krimpen

ONZE HISTORIE

van 1

Vanuit de klei

Bij Civil Tech Krimpen staan we met beide benen stevig op de grond. Dat moet ook wel want in onze business is een degelijke fundering van doorslaggevend belang. Dat weerspiegelt zich ook in onze down-to-earth werkwijze; verantwoord, commercieel en gericht op resultaat.Onze aanpak bundelt dertig jaren kennis en ervaring in de grond- weg- en waterbouwsector. Letterlijk startend vanuit de klei, leerde ik ‘het vak’ steeds beter als projectleider van groeiende projecten in de aannemerij. Zowel als aannemer en als opdrachtgever. Wat uitmondde in een persoonlijke droom; het oprichten van mijn eigen bedrijf in de civiele sector: Civil Tech Krimpen.Voor een prettige en resultaatgerichte samenwerking hecht ik sterk aan het persoonlijk leggen en onderhouden van de contacten. Om de communicatie op elk moment helder te hebben. Onze kwaliteit is gewaarborgd - naast onze persoonlijke hoge inzet – door het ISO 9001:2008 (uit 2014).

Met vriendelijke groet,
Jan Sinke

wat doen wij?

Uw civieltechnisch plan- en bouwbureau


Ontwerpen, engineeren, coördineren en uitvoeren van projecten in de civiel maar ook in de bouwsector,

Civil Tech Krimpen is de partner waar u op kunt bouwen. De actuele kennis en uitgebreide ervaring, in de loop der jaren verzameld bij diverse opdrachtgevers waaronder vele overheidsinstanties, staan garant voor een verantwoord product. Heldere afspraken, no-nonsense aanpak en resultaat: Civil Tech Krimpen is er voor u.

Dienstenpagina

Civil Tech Krimpen is actief voor:

  • Rijksoverheid
  • Provincie
  • Gemeentelijke overheden
  • Waterschappen
  • Woningbouwverenigingen
  • Projectontwikkelaars
  • Bedrijven
  • Industrie

HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?

Maakt u gerust een vrijblijvende afspraak met Civil Tech Krimpen om te kijken wat wij voor uw organisatie of bedrijf kunnen betekenen. Wij ondersteunen u graag bij uw projecten.

Wilt u graag een afspraak maken? Dat kan!

Contactpagina